حضرت زهرا (س) بنیانگذار جهاد تبیین بودند
حجتالاسلام جواد باقری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛ با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) شخصیت والای امکان هستی بودند، اظهار کرد: امام عصر (عج) در وصف مادرشان حضرت زهرای مرضیه (س) میفرمایند؛ برای من که امام هستم دختر پیامبر اکرم (ص) بهترین الگو هستند که این بیانات ناشی از شخصیت والای این بانو بوده که لازم است در جامعه امروزی نیز جوانان و نوجوانان از ائمه اطهار (ع) الگوبرداری داشته باشند و فرمایشات و تجربیات آنان را چراغ راه خود قرار دهند.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه باید درباره لحظه به لحظه زندگی حضرت زهرا (س) تحقیق و بررسی صورت گیرد و نسلهای جدید انقلاب نیز با سیره دختر پیامبر اکرم (ص) آشنا شوند، ادامه داد: باید بررسی شود این بانوی بزرگوار چه رفتاری را از خود بروز دادهاند که پیامبر عاشقانه ایشان را دوست داشتند و لقب امابیها دادند یعنی مادر پدر خود که زیباترین لقب برای یک پدر است.
معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان عنوان کرد: ایشان تنها همدم پیامبر خوبیها محمد مصطفی (ع) بودند و مسیر سخت راه رسالت را با شجاعت طی کردند و وظیفه خود را در راه جهاد تبیین و پیشبرد اهداف اصلی اسلام به بهترین شکل ایفا کردند.
وی با اشاره به اینکه ایشان بهعنوان همسر حضرت علی (ع) از همان لحظه اول که وارد خانه همسر خود شدند، تقسیم کار صورت گرفت و این مدیریت عالی ایشان را در امورات مختلف زندگی میرساند، ابراز کرد: این بانوی بزرگوار برای بیدار کردن قلوب خفته در تاریکی بسیار گریه میکردند و این بیقرارها نشان از ضعف ایشان نبود بلکه بیانگر ناراحتی از منکرات در جامعه بود.
معاون فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان اضافه کرد: حضرت زهرا (س) بنیانگذار جهاد تبیین بودند و در دوران حیات خود فرزندانی چون امام حسن (ع)، امام حسین (ع) تربیت کردند و برای راهنمایی بشریت و معرفی اسلام ناب محمدی و جلوگیری از انحرافات جامعه نه تنها سکوت نکردند بلکه در این راه امر به معروف و نهی از منکر و جهاد تبیین داشتند.
باقری با بیان اینکه نقش حضرت زهرا (س) در تغییر جریان نبوت بینظیر و بیهمتا بود که دست به آگاهی مردم زدند و جامعه اسلامی را از انحرافات واقفی نجات دادند، گفت: جهاد تبیین درس مهم حضرت زهرا (س) است.
وی تأکید کرد: ایشان در دفاع از حق بسیار با صراحت صحبت میکردند چنانچه در خطبه فدکیه در بلاغت تمام بیاناتی داشتند و سعی کردند سخنان ایشان باعث آگاهی در جامعه شود و ظلم و ستم از جامعه رخت بندد و جامعه اسلامی با نور حقیقت معنا پیدا کند.
وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) پس از مدتی بیماری ناشی از صدمات جسمی که بعد از رحلت رسول خدا (ص) متحمل شد در ۱۱ هجری قمری درگذشت و در قبرستان بقیع در یک مکان ناشناخته دفن شدند.
انتهای خبر/